Η κοινότητα των SKG Makers αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια από δημιουργούς κάθε ηλικίας και κουλτούρας στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Αν “πιάνουν” τα χέρια σου, έχεις φαντασία και δημιουργικότητα, έλα να γνωριστούμε και να γίνεις μέλος της κοινότητας των SKG Makers

Events & Workshops

Δες τι παίζει στους SKG Makers στη Θεσσαλονίκη για τους δημιουργούς. Bazzar, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Διαλέξεις, Δημιουργικά Εργαστήρια, και πολλά άλλα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Ανακάλυψέ τα!

Προκλήσεις

Σου αρέσουν οι σπαζοκεφαλιές και να λύνεις πραγματικά προβλήματα της πόλης και της αγοράς της; Έλα να αντιμετωπίσουμε παρέα πληθώρα προκλήσεων από το Θερμαϊκό μέχρι το Σέιχ Σου, και από λιμάνι μέχρι το Ντεπώ.

Μάθε περισσότερα!

Νέα

Μα τι κάνουν πια αυτοί οι SKG Makers; Συντονίσου στα νέα μας, γράψου στο newsletter και στα social και ενημερώσου για όλες τις εξελίξεις και τις δράσεις των δημιουργών της Θεσσαλονίκης!

Βγάλε άκρη!

Έργα των δημιουργών

Γνώρισε τις μοναδικές δημιουργίες των SKG Makers, και ανακάλυψε ένα κόσμο όπου η κυκλική οικονομία συναντά τη φαντασία και η δημιουργικότητα δίνει νέα πνοή σε οτιδήποτε παλιό ή φθαρμένο.

Ρίξε μια ματιά!
Κ