19 Ιουνίου 2023

Hydroponics Workshop with Microfarm

Ένα συναρπαστικό workshop που αφορά την καλλιέργεια microgreens και λαχανικών με απλό τρόπο υδροπονίας! Το workshop θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου, 18:00 με 21:00, στο χώρο μας (Κομοτηνής 2)

Προσκαλούμε όλους τους makers και λάτρεις της αστικής γεωργίας και της υδροπονίας σε ένα συναρπαστικό workshop που αφορά την καλλιέργεια microgreens και λαχανικών με απλό τρόπο υδροπονίας!
Το workshop θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου, 18:00 με 21:00, στο χώρο μας (Κομοτηνής 2).
Αρχικά, ο Νίκος Τσονιώτης από την ομάδα των SKG Makers θα μιλήσει για 3D printed υδροπονικά συστήματα για το σπίτι και έπειτα θα ξεκινήσει το workshop.
Κατά τη διάρκεια του workshop, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όλα τα μυστικά της επιτυχημένης καλλιέργειας microgreens και λαχανικών σε υδροπονικό περιβάλλον.
Η ομάδα της microfarm θα μοιραστεί μαζί σας τεχνικές, συμβουλές και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο της αστικής γεωργίας. Θα έχετε την ευκαιρία να πρακτικοποιήσετε αυτές τις γνώσεις διαμορφώνοντας τα δικά σας microgreens, καθώς και να αποκτήσετε εμπειρία στην καλλιέργεια λαχανικών με υδροπονία.
Προαιρετικά και για όσους επιθυμούν να πάρουν μαζί τους ένα φελιζολένιο κουτί με λαχανικά και 2 μικρά κυπελάκια με microgreens για να τα μεγαλώσουν πλήρως στο σπίτι τους, το κόστος για κάθε άτομο θα είναι στα 5€‎.
Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα (μπορείτε να τη βρείτε και σαν link στην περιγραφή του event). Οι υπόλοιποι μπορείτε απλά να έρθετε και να παρακαλουθήσετε το workshop.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScTyZLAtscZHK…/viewform
Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε την μαγεία της αστικής γεωργίας και να μάθετε πώς να καλλιεργείτε τα δικά σας φρέσκα, θρεπτικά microgreens.

Share