4 Μαΐου 2023

9η Γενική Συνέλευση του Pop-Machina

Η κοινοπραξία του έργου Pop-Machina είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και πάλι “δια ζώσης”, αυτή τη φορά για την 9η Γενική Συνέλευση σε μια από τις πιλοτικές πόλεις του έργου, τον Πειραιά στην Ελλάδα!

Η δημιουργία των SKGMakers στηρίχθηκε στην υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου Pop-Machina, που υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Η κοινοπραξία του Pop-Machina είχε την ευκαιρία να συναντηθεί για την 9η Γενική Συνέλευσή της στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, την 25 και 26 Απριλίου 2023 στον Δήμο Πειραιά συναντήσαμε τους εκπροσώπους των εταίρων μας και διερευνήσαμε την πρόοδο του έργου τους τελευταίους έξι μήνες

Συζητήσαμε τις τρέχουσες δραστηριότητες και τις προκλήσεις των πιλοτικών πόλεων, μεταξύ των οποίων και η Θεσσαλονίκη.

Διερευνήσαμε πτυχές όπως η δυνατότητα αναπαραγωγής των αποτελεσμάτων του έργου, ανάδειξητου έργου στους τοπικούς ενδιαφερόμενους φορείς, εκτέλεση εργαστηρίων τοπικής πολιτικής και πολλά άλλα!

Τέλος, η κοινοπραξία είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον χώρο των κατασκευαστών της πόλης, το Piraeus Makerspace, που έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, στις εγκαταστάσεις ενός από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά σχολεία της περιοχής και να ακούσει για τις δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα εκεί.

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την επόμενη Γενική μας Συνέλευση, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο του 2023.

Share